pondělí 2. prosince 2013

Dnešní cvíííčo

Nevím, nevím. Nějak mě poslední dobou nebaví vymýšlet Workouts. Asi to bude tím, že už je to víc jak měsíc, co si je sama vymýšlím, a tak by to chtělo změnu. Připadalo mi, že jsem pořád na stejným místě. Co se fyzičky týče, tak i tvarováním postavy. 




Tak jsem si změnu udělala. Zacvičila jsem dneska Jillian - Six week six pack - level 1. Můžu teda říct, že jsem se slušně zapotila, ale zase si myslím, že jsem cviky prováděla o něco více poctivěji a s větší zátěží, než když jsem to cvičila před tím. Takže si myslím, že nějaký pokrok určitě je. 



Do konce roku se budu asi věnovat cvičení, na které budu mít zkrátka chuť, budu to kombinovat, abych to měla hezky "pestré". Navíc jsem si dala tu onu výzvu - udělat do Vánoc provaz. Noo a myslím, si, že když se tomu budu věnovat fakt každý den, tak to určitě dám. Už teď vidím malý pokrok a to jsem za tu dobu na tom makala tak 3x. Akorát mě teď trochu táhne pod kolenem, tak doufám, že jsem s při tom natáhla ještě nějakej ten svalík.  To mě ale neodradí a budu protahovat hezky dál.  

3 komentáře:

  1. Já jsem dneska opět začala Jillian 30 Day Shred. :) Tak jsem zvědavá, jestli to tentokrát dokončím. .)

    OdpovědětVymazat
  2. zkus cvičit cassey a jeji cvičební plán :-) já u toho umírám a hezky tvaruje i zpevnuje atd :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaká videa od Cassey jsem již zkoušela a určitě je to taky dobré cvičení, ale vždy teda u mě vyhrála především rychlejší cvičení do těch 15 minut. Teď mám ale už víc času, takže o ní přemýšlím čím dál tím víc. ;)

    OdpovědětVymazat